Reactie plaatsen

Reacties

Peter de Vries
een jaar geleden

ResonanZie speelde op ons jaarcongres. We wisten tevoren niet helemaal wat we konden verwachten. Spannend ook, normaal kozen we altijd alleen voor sprekers. Bezieling was het thema en ResonanZie is er erg goed in geslaagd dit uit te beelden. Heel leuk zijn de interviews vooraf aan het toneel. Iemand uit de zaal wordt bevraagd op het thema en vervolgens wordt er met muziek en toneel teruggespeeld wat zojuist gehoord is. Een grote meerwaarde voor het congres.
Wat ook niet onvermeld mag blijven is de voorbereiding, we hebben meermaals gesproken met ResonanZie en vonden hun voorbereiding en de afstemming met ons heel erg prettig. Wanklanken kunnen wij ons niet bedenken.
Hartelijke groet namens alle tevreden medewerkers van Reliëf en de congresgangers.

Harry van Heemskerk
3 jaar geleden

Resonanzie heeft in het theater mijn verhaal teruggespeeld nadat de regisseur mij op een prettige manier met humor en diepgang had geïnterviewd. Het terugspel was een krachtige improvisatie met een voortreffelijke samenwerking tussen acteurs en muzikanten. De kern van mijn verhaal kwam niet alleen in een heel andere uitingsvorm bij me terug maar het kwam versterkt binnen. Nogmaals mijn dank en mijn complimenten!

Jan Aart ‘t Hooft
3 jaar geleden

Resonanzie verzorgde een deel van mijn afscheid van mijn werken in loondienst. Ik heb enorm genoten van de wijze waarop zij de verhalen van collega’s tot leven brachten. Van een lach tot de spreekwoordelijke brok in de keel. Ik werd geraakt. De muzikale begeleiding maakte dit deel van mijn feestje compleet. Thanks a lot!